Chocolade

Heerlijke eerlijke ambachtelijke chocolade.

We hebben een groot assortiment exclusieve bonbons. U kunt zelf uw doosje samenstellen die in luxe verpakking worden meegegeven, maar wij hebben ook voorverpakte doosjes staan, leuk om weg te geven of om jezelf lekker te verwennen.

Pasen, Koningsdag, Moederdag, Sinterklaas en Kerst. Stuk voor stuk gelegenheden om uzelf eens lekker te verwennen met onze heerlijke chocolade. Onze winkel ligt in deze tijden vol met verschillende seizoensproducten.

Heeft u speciale wensen voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk? In overleg kunnen wij altijd meedenken aan een leuk product.

Wij vinden het belangrijk dat onze chocolade op een verantwoorde manier wordt gemaakt. Door voor ons product te kiezen, geniet u van chocolade gemaakt met een van de beste cacao die in Afrika wordt geteeld. U draagt ook rechtstreeks bij aan de duurzame ontwikkeling aan de cacaoteelt daar en tot een beter leven voor de cacaoboeren.

Goede bakkerij, lekker brood, gebakjes en zelfs een chocoladehoekje. Je kan hier lekker lunchen of kope koffie nemen. Probeer is een zetteneesje als je hier bent. Dit is hun lokale specialiteit.

Niels B.

Erg goede bakker met liefde voor het vak. Dat merk je als je hem erover hoort praten. Ook altijd op zoek naar verbeteringen! Ook is er een gezellige lunchroom met haard, krantentafel, bankjes, zitjes e.d. voor een gezellige lunch/ontbijt of gewoon een kop koffie.

A. Breeman

Hier is altijd wel iets lekkers te vinden. Wij halen hier graag onze krentenbollen en taart voor verjaardagen. Ook kan je voor een lekker stukje taart in de lunchroom gaan zitten. Het vriendelijke personeel zorgt ook altijd voor een goed gevoel.

Xanne Schouten
Heb je vragen of speciale wensen voor onze chocolade? Neem dan contact met ons op.