Klein brood

Op deze pagina treft u ons assortiment wat betreft ons klein brood. Ons aanbod is zeer ruim. Iedere dag zorgen wij er weer voor dat voor u de lekkerste groot broden klaar liggen. Vers gebakken en van een heerlijke smaak voorzien. We gebruiken een traditioneel ambachtelijk proces om onze groot broden te maken.

Witte bollen

Witte bollen - Bakkerij Hendriksen
Onze witte bollen kunnen met recht één van onze specialiteiten genoemd worden. Deze bolletjes worden met zorg voor u gebakken. Door onze speciale manier van brood bereiding bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Onze witte bolletjes blijven dagenlang heerlijk mals.

Bruine bollen

Bruine bollen - Bakkerij Hendriksen
Onze bruine bollen worden bijna op dezelfde wijze bereidt als onze witte bollen. Zo krijgt u net zoals bij onze witte bollen een perfecte bruine bol die met zorg voor u is gebakken.

Rozijnenbollen

Rozijnenbollen - Bakkerij Hendriksen
Wat ons betreft horen krenten- en rozijnenbollen mals te zijn. Dit is dan ook wat u van onze rozijnenbollen kunt verwachten. Heerlijk mals en ovenvers.

Meergranenbollen

Meergranenbollen - Bakkerij Hendriksen
Onze meergranenbollen staan voor kwaliteit en luxe. Deze bollen bevatten erg veel voedingswaarde en zijn perfect voor een goed ontbijt of lunch.

Mueslibollen

Mueslibollen - Bakkerij Hendriksen
Onze mueslibollen zijn echt een gezond tussendoortje. Onze mueslibollen zijn gevuld met o.a. hazelnoot, walnoot, rozijnen en geconfijte vruchtjes.

Diverse harde broodjes

Naast de bovenstaande klein broden, hebben wij ook nog diverse harde broodjes in ons assortiment. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Pistolets
  • Ciabatta’s
  • Kampioentjes
  • Italiaanse bollen
  • Kaiserbroodjes
  • Etc.