Op deze pagina treft u ons assortiment wat betreft ons groot brood. Ons aanbod is zeer ruim. Iedere dag zorgen wij er weer voor dat voor u de lekkerste groot broden klaar liggen. Vers gebakken en van een heerlijke smaak voorzien. We gebruiken een traditioneel ambachtelijk proces om onze groot broden te maken.

Witbrood

Wit brood - Bakkerij Hendriksen

Wij bieden diverse witte broden aan. Denk hierbij ook aan tijgerwit en lampionwit.

Bruinbrood

Bruin brood - Bakkerij Hendriksen

Wij bieden diverse bruine broden aan. Niet alleen de standaard bruin broden, maar ook tijgerbruin, lampion bruin en sesam bruin.

Volkoren

Meergranenbrood - Bakkerij Hendriksen
U kunt bij ons kiezen tussen fijn volkoren en grof volkoren.

meergranenbrood-bakkerij-hendriksen

Vikorn brood - Bakkerij Hendriksen

Vikorn

Vikorn brood is in eerste instantie een heerlijk mals, smakelijk en ambachtelijk meergranenbrood. Daarnaast bevat Vikorn ook extra vitamines en mineralen. Vikorn bevat de vitamines B1, B2, B12 en ijzer toegevoegd. Kortom, een heerlijk meergranenbrood, vol van smaak en vol met bouwstoffen!

Waldkorn brood - Bakkerij Hendriksen

Waldkorn

Dit smaakvolle en luchtige meergranenbrood is dé klassieker! Brood boordevol smaak dankzij een rijke mix van granen en zaden; tarwe, rogge, gerst, haver, mout, lijnzaad, soja en zonnebloem. Geniet dagelijks van dit heerlijke authentieke brood met de artisanale touch, een klassieker voor aan de ontbijttafel en in de broodtrommel.

Speltbrood - Bakkerij Hendriksen

Spelt brood

Speltbrood wordt gemaakt van het graan dat spelt heet. Spelt is het beste graan. Het is vet, warm, krachtig én het heeft een hoge voedingswaarde. Spelt wordt beter verdragen dan alle andere granen. Het graan geeft de persoon die het eet goed vlees en goed bloed. Het zorgt voor een opgewekt en blij gemoed. Hoe spelt ook wordt gegeten, als brood of verwerkt in andere spijzen, het is goed om te eten en het is licht verteerbaar.

Prohart brood - Bakkerij Hendriksen

Prohart brood

Pro Hart zit boordevol zonnebloem- en pompoenpitten, lijnzaad en sesamzaad en een vleugje haver. Daarbij zijn de vitaminen B3, B6 en E en magnesium toegevoegd.
Drie sneetjes van Pro Hart brood staan gelijk aan 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid chroom en vitamine B3, B6 en E. Pro Hart is tot stand gekomen in samenwerking met het Nederlandse Fonds voor het Hart.

Gelders granen brood - Bakkerij Hendriksen

Gelders granen

Gelders granen is een heerlijk vloerbrood. Gelders granen bevat extra vitamines en mineralen. Het bevat de vitamines B1, B2, B12 en ijzer. Een echte aanrader!

Zonnepitbrood - Bakkerij Hendriksen

Zonnepitbrood

Dit meergranenbrood is rijk gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad, geroosterde sojastukjes en sesamzaad en heeft een heerlijke smaak!

Maisbrood - Bakkerij Hendriksen

Maisbrood

Dit brood is gebakken met Vitason Maïsmix en heeft een mooie goudgele kruimkleur en een knapperige korst. De zichtbare vulling van maïsbolletjes en zonnebloempitten geeft dit maïsbrood een heerlijke smaak.

Toscaans donker - Bakkerij Hendriksen

Toscaans donker

Dit is een heerlijk donker meergranenbrood, gevuld met pompoenpitten, lijnzaad en diverse specerijen voor meergranenbrood.

Vollerkoren - Bakkerij Hendriksen

Vollerkoren

VollerKoren is buitengewoon mals, omdat de grote hoeveelheid vezels in het brood veel vocht vasthouden. Daardoor ervaar je niet of nauwelijks dat je extra vezels eet, en toch krijg je dus op zeer eenvoudige wijze 35% meer vezels binnen!