Banket

banket-buitenBanket bij Bakkerij Hendriksen staat voor ambacht en kwaliteit. Zes dagen per week zorgen onze vakmensen voor vers banket. Ons uitgangspunt hierbij is het leveren van kwaliteit. Naast het standaard banketaanbod hebben wij ook enkele specialiteiten die in de regio maar ook daarbuiten een begrip zijn. Zo is ons schuimgebak een echte klassieker.

Taarten

Ons assortiment taarten bestaat uit: slagroomtaart, schuimtaart, mokkataart, kindertaart etc. Ook taarten met een eigen logo behoort tot de mogelijkheden. Maar ook voor bruidstaarten bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze taarten zijn te bestellen vanaf acht personen.

Gebak

Bakkerij Hendriksen heeft een zeer breed assortiment gebak. Met ruim 20 soorten gebak, heeft u een ruime keuze. Voorbeelden van ons heerlijke gebak zijn: schuimgebak (specialiteit!), slagroomgebak, bavaroisgebak etc.

Vlaaien

Wij hebben de lekkerste vlaaien in ruim 15 verschillende smaken. Ons brede assortiment bestaat uit bijvoorbeeld aardbeibavarois, appel-citroen, chocolade-peer etc.

Hartige snacks

Ook voor een heerlijke snack kunt u bij ons terecht. U kunt voor zowel warme als koude snacks bij ons terecht. Naast de seizoensgebonden snacks, hebben wij o.a. het volgende assortiment:

Hartige snacks
– saucijzenbroodje
– hamkaasbroodje
– kaasbroodje
– frikandelbroodje
– Pizzabroodje
Zoete snacks
– appelflap
– puddingbroodje
– appelkanjer
Saucijzenbroodje - Bakkerij Hendriksen Puddingbroodjes - Bakkerij Hendriksen

Wilt u meer weten over ons banket en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.